Administrare proprietati

Administrare proprietati

SERVICIUL DE ADMINISTRARE PROPRIETATI
Uite cum functioneaza: tu ai deja o proprietate, sau vrei sa cumperi una pe care ulterior sa o inchiriezi si ea sa-ti genereze venituri.
Dar sa fii proprietar, nu e un lucru simplu. Trebuie sa incasezi chiria, sa livrezi facturile de utilitati chiriasului, sa te asiguri ca ele sunt platite la timp si sa urmaresti platile catre fiecare furnizor. In plus, astazi se strica o baterie, maine nu functioneaza centrala sau vecinul de palier te suna sa se planga de faptul ca e galagie in apartamentul tau….iar tu chiar nu ai timp sa te ocupi de aceste probleme!
De toate cele de mai sus si de mult mai multe, ne ocupam noi! Cum?
Foarte simplu: incheiem un contract de administrare al proprietatii tale pe o perioada de 2 ani de zile. Vei plati un comision initial de inchiriere de 50% din valoarea unei luni de chirie, atunci cand inchiriem prima data proprietatea, iar lunar vei mai plati 10% din valoarea lunara a chiriei.
Iar noi vom gestiona:
-redactarea si semnarea contractului de inchiriere;
-inregistrarea contractului la administratia financiara;
-incheierea, modificarea si rezilierea contractelor de utilitati;
-incasarea si transmiterea chiriei lunare;
-transmiterea facturilor de utilitati chiriasului;
-transmiterea indexului lunar catre furnizorii de utilitati;
-urmarirea platilor lunare de catre chirias;
-verificarea constanta a locuintei si a stadiului in care se afla;
-reparatiile ce vor fi necesare in locuinta si determinarea partii responsabile de plata acestora.
Pe intreaga perioada a contractului de administrare, indiferent cati chiriasi vom schimba, tu nu vei mai plati comision de inchiriere, el fiind platit o singura data, la inceputul contractului.

Asadar: tu investesti, noi administram. Noi ne ocupa de rutina si probleme, tu te bucuri de veniturile obtinute si de timpul petrecut cu familia sau prietenii.
Datorita bunei colaborari pe care o avem cu partenerii nostri, avem mereu solutii pentru orice problema aparuta. Rapid si cu cele mai bune costuri. Toate, pentru ca tu sa fii linistit in orice moment.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre sistemul nostru de administrare al proprietatilor, te invitam sa completezi formularul de mai jos si in cel mai scurt timp un consultant al companiei noastre te va contacta pentru o intalnire.
Te asteptam sa te alaturi clientilor care fac bani din imobiliare, fara batai de cap!