CUIB

Central, Otopeni


Caracteristici

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Central
 • Suprafata utila: 160 mp
 • Suprafata totala: 185 mp
 • Numar Bai: 3
 • An Constructie: 2019
 • Suprafata Teren: 280 mp

Dotari

 • Acces auto: Acces auto
 • Acces Casa: Autobuz
 • Acces internet: Cablu
 • Acoperis: Terasa
 • Bucatarie: Inchisa Deschisa
 • Calorifere: Fara
 • Curte: Gradina
 • Destinatie: Locuinta
 • Dotari: Camera Tehnica Interfon
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Incalzire pardoseala Centrala Termica
 • Izolatii termice: Exterior
 • Materiale: Caramida Porotherm
 • Mobilat: Nemobilat
 • Pereti: Faianta Lavabil
 • Plansee: Beton Armat
 • Podele: Parchet Marmura, granit
 • Stadiu Finisare: Finisat
 • Strazi: Asfaltate Mijloace de transport in comun Iluminat stradal
 • Structura Casa: Beton
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Individuala
 • Utilitati: Gaz Canalizare Apa Curent Telefon Cablu TV
 • Vecinatati Spatii: Autobuz Supermarket Central Restaurant/pub Scoala/gradinita Parc

O locuinta este un vis. Sau poate chiar mai mult decat atat.
Este o recunoastere a statului social, o dovada a deciziilor intelepte aplicate in timp, in cariera sau in business. O dezvaluire a armoniei ce “imbratiseaza” familia care acum isi cauta un nou teritoriu de dezvoltare. O locuinta este toate acestea si mult mai mult.
De aceea, alegerea unei locuinte nu este un proces simplu, usor sau de scurta durata. Gasirea ACELUI loc perfect necesita timp, inspiratie, dedicare, pasiune, intelegere, profunzime in a cunoaste…Si nu tehnicalitati ci.. sentimente, trairi, spasme, temeri. Alegerea acelui loc perfect pentru “CUIB” implica cunoastere perfecta a tuturor membrilor care vor folosi “cuibul”. Iar daca TU ai misiunea de a identifica si intelege care este ACEL loc perfect pentru voi, atunci TU esti raspunzator de toate visele voastre! O presiune enorma, pe care o simt de la cativa metri cum atarna pe umerii tai, atunci cand te intalnesc la vizionari. O simt, o vad, o inteleg. Este normala.

Si nu sunt singurul care intelege. O dezvoltare rezidentiala reala pleaca de la nevoi, dar nu se opreste aici. Rolul omului care “creeaza” un produs imobiliar, este sa simta ceea ce simti si tu din postura de cumparator. Sa “il doara” exact ceea ce te “doare” si pe tine. Trebuie sa “vada” ceea ce si tu cauti. Un rol la fel de dificil ca al tau. Pentru ca el construieste pentru TINE, iar TU trebuie sa-l gasesti exact pe cel care a construit cu gandul la TINE. Asemeni unui dans nocturn invaluit in mister, cand doi parteneri de la balul mascat se trezesc brusc unul in bratele celuilalt si muzica ii le poarta pasii de parca nimic n-ar exista pe lume in afara de ei doi…..asa si tu, CUMPARATORULE, va trebui sa te lasi purtat de muzica care iti va sopti in ureche care PLAMADITOR DE CASE a construit cu gandul la tine. CUIBUL TAU PERFECT…….

In Otopeni, pe strada Sofia, una dintre cele mai frumoase, curate si indragite strazi din oras, intre case somptuoase si elegante, un adulmecator de vise lucreaza la faurirea unei noi experiente. Un om care stie, simte, intelege ce are nevoie cumparatorul modern al anului 2019. Si care a inteles ca un vis frumos are nevoie de multe ingrediente pentru a fi dus la bun sfarsit!
Asa ca inceput cu primul pas, alegerea arhitectului. Iar numele Gabriela Albu a venit natural. O impletire armonioasa de viziune, eleganta si utilitate, incadrate intr-o “rama” modernista si clara – aceasta a fost alegerea arhitectului.
Avand VIZIUNEA, gasind ARHITECTUL care sa o intregeasca, mai era nevoie doar de EXECUTANTUL VIZIUNII. Si nu, nu este usor sa gasesti omul PERFECT pentru a executa ….un CUIB. Ai nevoie ca executantul sa inteleaa la randul lui VIZIUNEA, sa accepte PLANUL arhitectului si sa desavarseasca OPERA! Si iarasi, OMUL potrivit a fost gasit. Dar Costel Visan, constructorul care PUTEA intelege aceasta sarcina si o putea pune in aplicare, nu era disponibil. Si aici a fost primul hop. Insa atunci cand vrei sa realizezi ceva cu adevarat important, stii clar ca alegerea oamenilor alaturi de care sa faci asta este cel mai important proces! Asa ca timp de sase luni s-a astept ca executantul sa devina disponibil. Si cand a fost, cooptarea lui in proiect a definitivat triunghiul lucrativ. Abia atunci, CUIBUL a inceput sa prinda contur….

In lunile care au urmat, proiectul CUIBULUI a fost intregit cu inginer de structura Anton Nicolae, inginer de instalatii Anca Petrovici, diriginte de santier Pavel Florin. Oameni care s-au alaturat viziunii despre CUIB si s-au dedicat acesteia.
CUIBUL are nevoie de structura solida, pe cadre,  asa incat betoanele folosite au venit de la ReadyMix. Zidaria este realizata din caramida porotherm de 25 cm la exterior si de 11 cm la interior. Instalatiile sanitare sunt @Uponor de la Romstal, conductele fiind fonoabsorbante. Instalatia electrica este realizata in baza unui proiect de instalatii ingnifuge, modern, actual, protectiv. Pentru ca trebuie sa protejam CUIBUL. Termosistemul exterior este Caparol, cu grafit, ignifug si mult mai dens, contribuind asftel in mod decisiv la asigurarea confortului climatic interior al CUIBULUI. Iar pentru a ne asigura ca totul este facut “ca la carte”, o echipa dedicata din partea producatorului a venit la fata locului si a prezentat avantajele, modul de aplicare, materialele auxiliare ce trebuie folosite la montarea sistemul termoizolant. Pentru ca nu vorbim doar de “polistiren” ci de un pachet intreg ce cuprinde placile termoizolante, adezivul, plasa, tencuiala decorativa. Totul, pentru confortul CUIBULUI.
Tamplaria exterioara este Salamander. Dar nu orice tip, ci cu profil hexacameral si trei randuri de geam Saint Gobain(tripan). Unul dintre cele mai bune profile de pe piata, alaturi de feronerie Roto si cel mai bun geam termoizolant. Probabil cea mai buna combinatie pentru o fereastra.
Hidroizolatia, un aspect sensibil si dificil, a fost interpretat ca atare. Alegand cele mai bune materiale de pe piata si mergand pe dubla protectie, atat izolatie pensulabila cat si membrana cauciucata de protectie. Iar ulterior, la parter, in sapa se regaseste si un strat de termoizolatie din polistiren de 10 cm, pentru un confort termic superior.
Compozitia casei denota flexibilitate si este urmatoarea:
-parter: un living cu bucatarie deschisa de aproximativ 45 mp, baie, camera tehnica, plus o terasa inchisa in panouri de sticla; terasa care poate fi inchisa si deschisa, prin deschiderea panourilor din sticla, terasa ce este prevazuta cu absolut toate utilitatile, ce poate fi folosita ca loc de gatit sezonier sau efectiv tranformata in bucatarie completa, inchisa, de 19 mp suprafata, delimitata de sufragerie; dupa sezon/oameni/gusturi; flexibilitate….
-etaj:dormitor matrimonial de 21 mp cu baie proprie de 7,5 mp, dormitor de 18 mp si dormitor de 12 mp, plus baie de 5,2 mp pentru cele doua dormitoare; urmate de un hol generos pe care vom regasi o scara retractabila de acces pe terasa circulabila a casei. O terasa circulabila atent gandita pentru a putea fi un loc de relaxare.
Terenul. Sunt 280 mp cu aproximatie. Formati din amprenta casei, spatii de parcare, alee de trecere laterala si, ceea ce conteaza de fapt: 110 mp de teren compact, situat in spatele casei, uniform, intim, protejat. Locul de relaxare totala lipsit de orice impediment vizual.
 

Acum, in timp ce TU mentalizezi VISUL VOSTRU, CUIBUL este aproape de finalizare. Au inceput finisajele. Si este momentul SA PREZENTAM CUIBUL! Asa incat pentru aceasta, AM FOST ADUS EU. Timp de doua saptamani mi s-a prezentat si explicat VIZIUNEA. Apoi, planul, produsul, calitatea si targetul. ACUM, e randul MEU. Eu sunt cel care tine in mana VIZIUNEA si care detine informatiile si eu, ti le pot prezenta si tie. Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca prima parte a misiunii mele a fost indeplinita, pentru ca am “dus vestea despre CUIB” pana la tine. Urmeaza partea cea mai grea: sa verific compatibilitatea voastra cu CUIBUL! Iar daca exista compatibilitate, sa va facilitez CUIBARIREA, in cele mai bune conditii, rapid, fara batai de cap. Un proces lin, usor, ca zborul maiestru al vulturului peste pajistile montane intr-o zi calda de primavara……

Localizare pe harta

Oferte similare

23 August

Vila moderna de vanzare in Otopeni

124 mp, 4 camere, 3 bai

180.000 EUR

Detalii

23 August

Vanzare vila Otopeni. Moderna, mobilata, utilata.

127 mp, 5 camere, 3 bai

194.000 EUR

Detalii

23 August

Otopeni. Vila mobilata si utilata.

100 mp, 4 camere, 3 bai

179.000 EUR

Detalii

23 August

Vanzare vila Otopeni. Constructie de calitate, pozitie buna, utilitati

105 mp, 4 camere, 3 bai

105.000 EUR

Detalii
0749067475