Vila noua Cernica

Cernica, Cernica


Caracteristici

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Cernica
 • Suprafata utila: 109 mp
 • Suprafata totala: 142 mp
 • Numar Bai: 3
 • An Constructie: 2018
 • Suprafata Teren: 244 mp

Dotari

 • Acces auto: Acces auto
 • Acces Casa: Autobuz
 • Acces internet: Cablu
 • Acoperis: Lindab
 • Bucatarie: Inchisa
 • Calorifere: Aluminiu
 • Curte: Pavata
 • Destinatie: Locuinta
 • Dotari: Sistem Alarma WC Serviciu Pivnita
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Izolatii termice: Exterior Interior
 • Materiale: Caramida Porotherm
 • Mobilat: Nemobilat
 • Pereti: Lavabil
 • Plansee: Beton Armat
 • Podele: Nefinisat
 • Stadiu Finisare: Finisat
 • Strazi: Pietruite
 • Structura Casa: Beton
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
 • Tip Casa: Duplex
 • Tip Curte: Individuala
 • Utilitati: Curent Gaz Fosa septica Apa Cablu TV
 • Vecinatati Spatii: Autobuz Restaurant/pub

Bun venit in Cernica!
Suntem pe strada Gradinarilor, peste drum de Manastirea Cernica si langa ansamblul rezidential Belize Residence si avem beneficiul celor 3 cai de acces diferite, in si dinspre Bucuresti:
-prin Sos. Cernica si Autostrada A2, apoi Pallady si Camil Ressu pana in Dristor; un drum de 8 minute cu masina pana la Ikea Pallady, de 12 minute pana la Piata Salajan si de 15 minute pana la Dristor;
-prin Sos. Cernica, Sos. De Centura si mai departe fie prin Pallady, fie prin Splaiul Unirii pana la Piata Unirii; un drum de 25 de minute pana in Piata Unirii;
-prin DN3, traversand Centura si apoi intrand in oras pe la Cora Pantelimon si mai departe pe Vergului sau Sos. Pantelimon; 25 de minute pana la Piata Muncii sau Piata Iancului.
In ce priveste mijlocele de trasport in comun, zona este deservita de 3 linii de maxi taxi ce fac legatura cu orasul prin Pantelimon, de un autobuz RATB ce are capatul la metrou Republica si de un autobuz RATB ce leaga Cernica de Ikea Pallady si metrou Anghel Saligny prin Autostrada A2.
O pozitionare asadar, care iti permite sa ajungi oriunde in zona de est si centru, intr-un timp rezonabil. Poate tocmai din acest motiv, casele din aceasta zona sunt preferate de cei care au copiii la Scoala Spectrum sau Centrul Lumina de pe Pallady sau la ISB si Beirut School din Industriilor, sau de cei care au copiii la scolile din sectorul 3, inclusiv faimoasele 195 si 192 din Titan.
Strada pe care este situata casa este una lata, populata si in ciuda faptului ca nu este inca asfaltata, foarte bine ingrijita si intretinuta, cu precadere datorita faptului ca este cale de acces la Belize Residence, cartierul de blocuri, iar cei de aici ingrijesc strada constant. Iar casa noastra, este la 500 de metri distanta de soseaua Cernica si ca atare de mijoacele de transport in comun. 

Despre casa, incep prin a va spune ca a fost inceputa in 2017 si livrata in 2018. O casa lucrata de constructor, pentru actualul proprietar si sub directa lui supraveghere. O casa care a fost facuta "ca la carte", pornind de la constructia ce urmeaza cu stricteze planurile si indicatiile arhitectului, cu diriginte de santier si inginer prezent la lucrare aproape permanent, cu beton turnat cu certificat de calitate si cofraje tinute regulamentar si decofrate doar atunci cand betonul a fost uscat, nu cu el "crud" la interior. Cu zidarie din caramida porotherm atat la interior cat si la exterior si cu pereti tencuiti si gletuiti. Cu instalatii sanitare realizate cu cele mai bune materiale posibile, cu instalatia electrica trasa prin sape si prin tavane, cu coltare din aluminium la nisele din perete, cu sifoane de pardoseala in bai si boiandrugi din beton turnat la usi si ferestre(cei care se pricep inteleg diferenta). Instalatia electrica realizata cu circuite si panouri individuale parter si etaj si circuite separate pentru marii consumatori din casa(aer conditionat, pompa put, centrala termica, plita, cuptor). Cablu tv si internet tras in fiecare camera prin perete si prize de iesire pentru ele montate in mai multe pozitii. Instalatia sanitara cu distribuitoare pe fiecare nivel separat si robinet general ce opreste alimentarea cu apa in casa, montat in baia de la parter.  Izolatie antifonica intre parter si etaj, realizata cu insertie de polistiren extrudat de 2 cm pus pe tavan. 
Baile prevazute cu ferestre, cabina de dus de la parter cu rigola de preluare a apei si usa din sticla de 1,20 cm(exact dimensiunea standard ce se gaseste in comert). Prize izolate si cu protectie la apa, montate in bai. 
Mai departe, peretele comun cu cealalta unitate duplex: zid dublu de caramida tencuit, peste care s-a venti cu montanti metalici, vata minerala, peste vata urmand nu una ,ci doua placi de gips carton. Asta, pentru a fi sigur ca niciodata, zgomotul dintr-o unitate, nu va trece in cealalta si ca va fi pastrata intimitatea la nivel maxim. Ba mai mult, inclusiv terasele celor doua case sunt despartite pana la 210 cm de zid de caramida si apoi de un zid din plexiglas izolat cu polistiren de 10 cm. 
Scarile sunt realizate de o echipa de mesteri adusi special, sunt din lemn masiv(brad), atat treptele cat si contratreptele si mana curenta, de la parter si pana in pod. Sub scara la parter, este creat un spatiu de depozitare, gandit pentru a fi utilizat cu niste sertare retractabile facute pe comanda. 
La parter, avem achizitionata gresia pentru a fi montata, precum si adezivul necesar, CM 11 de la Ceresit.
Centrala termica este Immergas Victrix Tera, una dintre cele mai bune de pe piata, cu termostat wireless. Tamplaria exterioara este Salamander cu 7 camere de izolatie si feroneria este Roto. Toate geamurile si usile sunt prevazute cu plase de insescte si cu jaluzele exterioare. Cele de la usa dintre living si terasa sunt electrice, restul manuale. Jaluzelele sunt din aluminium. Pe interior, la toate ferestrele avem glafuri montate. 
In pod, spatiul este prevazut cu doua ferestre, putand astfel sa compartimentam spatiul in dormitor, baie si sa ramana si spatii de depozitate. Placa dintre etaj si pod este din lemn, peste grinzi avem dulapi de lemn de 5 cm si peste, vin montate placile de osb. Acoperisul este din tigla metalica de tip Lindab, sub care este montata folie anticondens, iar dedesubt vine izolatie cu placi din polistiren SwisssPor EPS 80. Toate cumparate si depozitate. In pod, avem izolatie cu polistiren atat pe acoperis cat si pe podea, pentru dubla izolare.
Terasa de pe spate este acoperita si avem in pod cumparat si pregatit polistirenul de 8 cm pentru a fi izolat acoperisul terasei. Pe terasa sunt scoase doua prize, ambele izolate si cu protectie la apa si umiditate.Sub terasa regasim un beci de aproximativ 4,5 mp, unde avem camera putului, hidroforul, pompa, dar si spatiu amenajat pentru beci. Put sapat la 40 m adancime,  cu boiler de 80 de litri. Camera, este prevazuta cu doua guri de aerisite, pentru a circula curentii de aer. Podeaua este gandita pentru a face fata unei avarii si sunt turnate mai multe straturi de pietris, de diferite densitati si marimi, prin care apa sa se scurga inapoi in pamant. In acelasi timp intre peretele beciului si peretele casei exista o distanta de 10 cm, special pentru a evita patrunderea apei din beci, spre fundatia casei.
In curte, avem o fosa bicamerala, cu sistem de drenaj si dren sapat la 1,7 m adancime, cu drenul facut in mai mutle straturi, pe toala lungimea curtii, in lateralul casei, iar peste sistemul de dren este montata folie de protectie. Fosa are o capacitate de 3 metri cubi. 
Fundatia casei este ridicata 86 cm fata de nivelul strazii si este hidroizolata. De jur imprejur, a fost adus pamant vegetal. Gard din lemn lacuit si tratat de jur imprejurul casei. Poarta auto este de tip evantai si se petrece in 3, permitand deschidera integrala in scurt. Poarta pietonala cu balamale speciale, de greutate.  Utilitatile racordate, functionale si cu contoare montate la poarta.
Recapituland am realizat ca nu am detaliat componenta casei. Ei bine, avem asa:
-parter: living, bucatarie, dinning, baie cu dus, terasa acoperita;
-etaj: 3 dormitoare, o baie, un balcon;
-pod: spatii de depozitare compartimentate pe latura ingusta, plus un spatiu deschis acum ce poate fi transformat in baie si dormitor.
Suprafata de teren este 240 mp si suprafata casei este asa:
-71,5 mp parter;
-59,48 mp etaj;
-50 mp pod.
Am scris mult, dar n-am reusit sa descriu totul. Asa ca pastrati informatiile furnizate pana acum si haideti la vizionare, pentru a vedea si a intelege in totalitate aceasta casa. Ca unul ce vede zilnic case si vinde cateva zeci pe an, va spun din start: asta E O CASA BUNA! Foarte buna! O casa pe care simti c-o doresti, de la primii pasi pe care-i faci.
Te invit asadar sa suni, sa programam o vizioare si sa te muti. Acum, rapid,usor.
Proprietate reprezentata exclusiv de Daniel Dobre IMOBILIARE – comision 0 % cumparator!

Localizare pe harta

Oferte similare

Cernica

Vila noua Cernica - Manastire

110 mp, 4 camere, 2 bai

99.000 EUR

Detalii

Cernica

Super vila la super pret !!!

360 mp, 7 camere, 6 bai

189.000 EUR

Detalii