Despre mine

Despre mine

Se spune ca o meserie in care nu apar constant oameni noi, pregatiti sa ia locul celor vechi, este o meserie pe cale de disparitie.
Imi aduc aminte cum a inceput pentru mine aceasta meserie. Cum “m-am luptat” timp de 3 ani pentru sansa de a fi angajat si format. Si cat de fericit am fost atunci cand in sfarsit am avut aceasta sansa.
Dupa 15 ani de “agent imobiliar” cred ca am tot ce trebuie pentru a ii invata la randul meu pe altii sa fie ceea ce si eu sunt. Si pentru a ii ajuta sa fie si mai mult.
Am pus bazele acestei companii pentru a oferi tuturor celor ce isi doresc sa faca din meseria de agent imobiliar o cariera, toate instrumentele necesare. Dar pun la bataie si ceva mai important decat orice instrument: experienta dobandita in cei 15 ani de profesare!
Inca din prima zi ca agent imobiliar, am avut langa mine oameni minunati, care m-au ghidat prin tot ce inseamna aceasta meserie. Acum, a venit randul meu sa ii ghidez pe altii. Si sa le transmit la randul meu tot ce am invatat in acesti 15 ani de imobiliare.
Sunt un om norocos. Pentru tot ce am oferit in activitatea mea, am primit insutit. Am primit prieteni deveniti clienti, clienti deveniti prieteni, recunostinta celor pe care i-am ajutat, satisfactia schimbarii unor destine si mereu cate ceva nou de invatat. Astfel incat am inteles ca principala constanta in job-ul asta este....schimbarea!
Imi doresc sa aduc langa mine oameni care cred cu tarie in ei si alaturi de care DANIEL DOBRE Imobiliare sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii imobiliare. Zig Ziglar spunea:  o sa obtii tot ce iti doresti daca ii ajuti si pe altii sa obtina tot ce isi doresc. 
Asa ca am facut din acest principiu, prima regula a companiei. Nu suntem aici pentru a vinde, nu suntem aici pentru a impune, nu ne dorim sa fim acolo unde nu suntem doriti. Dar vrem sa AJUTAM! Facand ceea ce stim noi mai bine : tranzactii imobiliare reusite!
Asadar, daca esti vanzator, proprietar, cumparator sau chirias si consideri ca ai nevoie de ajutorul nostru, suntem onorati sa te asistam pe intreg parcursul acestei calatorii. Avem intrumentele moderne, avem energia necesara, avem dorinta de a reusi si experienta care ne recomandata. Dar mai presus de toate VREM SA TE AJUTAM!
Sunt convins ca multi se vor intreba cu ce suntem diferiti fata de alte agentii imobiliare. As spune ca nu suntem diferiti. Si din fericire, piata imobiliara incepe sa fie una profesionista, dedicata, matura. O piata din care suntem mandri sa facem parte. Avem insa fata de unii colegi, putin mai mult  la doua capitole: experienta si pasiune! Aceste doua “ingrediente” presarate in cantitati potrivite impreuna vor face minuni pentru tine, CLIENTUL NOSTRU!
Ne dorim asadar sa ajutam cati mai multi oameni sa obtina ceea ce isi doresc. Iar tu, cel care citesti aceste randuri, poti fi parte din povestea noastra. Cum? Iata:
-daca cunosti pe cineva care are nevoie de ajutorul nostru, recomanda-ne; si iti promitem ca acea persoana iti va multumi pentru recomandarea facuta;
-daca cunosti pe cineva care isi doreste sa ajute oameni dar nu stie cum, fa-ne cunostinta si dupa ce va deveni membru al echipei noastre, vei fi mandru(si intr-o mica masura responsabil) de reusitele lui.
Si daca urmaresti aceasta pagina, poti oricand distribui materialele publicate aici si care iti plac catre cercul tau prieteni si cunostinte. Noi iti suntem recunoscatori in avans si iti multumim pentru ajutor.
Daniel Dobre
Managing partner DANIEL DOBRE Imobiliare
In imobiliare din 2003