Despre mine

Despre mine

Atunci cand cineva ma intreaba cine sunt, primul raspuns care imi vine in minte este acesta : sunt un om fericit! :)
Din trei motive, pe cat de simple, pe atat de importante :
-sunt cel mai fericit sot din lume, avand alaturi o sotie extraordinara!
-sunt binecuvantat cu doi(erata: trei!) copii minunati, cei mai frumosi si dragi, din toata lumea!
-cand nu sunt langa sotie si copii, fac ceea ce stiu cel mai bine: sunt agent imobiliar!

In imobiliare, am intrat in 2003 si de atunci, viata mea a fost frumoasa! 15 ani in care am descoperit lumea, am intalnit mii de persoane la fericirea carora am contribuit, am evoluat continuu alaturi de clientii mei.
Principiul dupa care imi ghidez activitatea ? E simplu :
Dacă vrei sa fii respectat, arată respect. Dacă vrei sa îți fie ascultate sfaturile, arată întâi ca știi sa asculti. Dacă vrei sa fii bine plătit pentru ceea ce faci, arată ca ești cel mai bun!

Cum a evoluat cariera mea ? Minunat! Am invatat mereu. Din 2003, cand am pornit ca incepator intr-o agentie nou formata(Prezident Imobiliar) si unde ulterior in 2005 am avansat ca director de marketing. Am trecut prin postura de freelancer, cea de business developer(minunata perioada petrecuta la Sud Est Imob), am incercat calea antreprenoriatului(cu City Dreams Realty). Au urmat 5 ani ca parte a Echipei Renet(www.echiparenet.ro), iar din 1 ianuarie 2018 am reluat calea antreprenoriatului, avand doua obiective primordiale:
-deservirea clientilor cu si mai multa pasiune si implicare, oferind consumatorilor de servicii imobiliare cele mai bune servicii din piata;
-formarea unui nucleu cat mai important de noi agenti imobiliari, carora sa le impartasesc cunostintele acumulate in cei 15 ani de imobiliare si pasiunea pentru aceasta meserie atat de frumoasa!