Finantare

Finantare

SERVICIUL FINANTARE

Sa spunem ca te gandesti sa cumperi o proprietate imobiliara. Stii ca ai niste venituri bune, care iti permit accesul la un credit, dar nu ai timp sau nervi sa faci singur verificarile necesare pentru a afla care este valoarea creditului ce ti se poate acorda. Sau care este cea mai buna varianta de creditare pentru tine. Sau cea mai ieftina.
Unii oameni prefera sa mearga personal in fiecare unitate bancara si sa afle direct de la ofiterii de credit fiecare oferta financiara. Altii, aleg sa utilizeze simulatoare online pentru a afla cu aproximatie unde se “incadreaza”.
In 14 ani de tranzactii imobiliare am colaborat cu banci, institutii de credite, brokeri de credite sau societati de leasing. Am dobandit experienta celei mai bune alegeri financiare, din dorinta de a le oferi clientilor nostri cea mai buna solutie.
Noi iti spunem de la inceput ca vom obtine pentru tine o oferta mai buna decat ai putea obtine singur! Si vom sti sa te directionam catre cea mai potrivita oferta financiara pentru tine. Asta poate insemna cea mai buna dobanda, sau cea mai rapida acordare. Costuri initiale mai mici si costuri ulterioare mai mari, sau exact invers. Pe scurt, vom obtine EXACT CE AI TU NEVOIE!
Fie ca ai inceput deja cautarea unei proprietati, sau doar te gandesti la acest lucru, vino sa ne cunoastem, sa aflam impreuna care este bugetul in care te vei incadra si ce locuinta poti cumpara cu aceasta suma. Si vom decide impreuna care este cea mai buna solutie pentru tine, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere imobiliar.
Iar acum, am facut ca lucrurile sa fie si mai simple. Tot ce ai de facut este sa completezi formularul de mai jos iar visul tau de a avea o locuinta va incepe sa capete forma!
Imagineaza-ti cat este de simplu sa fii ACASA!