GDPR

GDPR - Politica de confidentialitate

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

Scop PROTECTIA DATELOR PERSONALE

RED DOT DEVELOPMENT SRL
CUI  34928091
J40/10455/2015
Soseaua Dudesti-Pantelimon 42,Bucuresti 
mobil (0742) 893-157 
fix (031) 005-0886 
daniel@danieldobre.ro
http://www.danieldobre.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.danieldobre.ro apartine si este administrat de catre RED DOT DEVELOPMENT SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:
•    telefonic: mobil (0742) 893-157; fix (031) 005-0886 
•    e-mail: daniel@danieldobre.ro
•    la adresa: Soseaua Dudesti-Pantelimon 42,Bucuresti 
Date fiscale: RED DOT DEVELOPMENT SRL, CUI 34928091, J40/10455/2015 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, 

RED DOT DEVELOPMENT SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumneavoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 
Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:
•    pentru imbunatatirea calitatii serviciilor RED DOT DEVELOPMENT SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre serviciile oferite;
•    reprezinta desfasurarea procesului tranzactiilor imobiliare, facturarea si alte proceduri ce nu tin neaparat de fializarea actului imobiliar
•    prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate, necesar promovarii imobiliare
•    transferul datelor catre banci, notariate si potentiali clienti, interesati de oferta dumneavoastra. 

RED DOT DEVELOPMENT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de RED DOT DEVELOPMENT SRL.
Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii,  precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de RED DOT DEVELOPMENT SRL.
Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor sau optiunilor selectate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care RED DOT DEVELOPMENT SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
•    societatea, prin angajatii sai, cu care ati luat legatura si carora le-ati  transmis datele dvs.,
•    tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre RED DOT DEVELOPMENT SRL la la adresa sa de email ✉ office@danieldobre.ro sau prin posta clasica la adresa Soseaua Dudesti-Pantelimon 42,Rams Business Park, Etaj 4, Sector 3, Bucuresti .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email office@danieldobre.ro sau prin posta clasica la adresa Soseaua Dudesti-Pantelimon 42,Rams Business Park, Etaj 4, Sector 3, Bucuresti.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Administratia

DANIEL DOBRE, Administrator
reprezentant legal
RED DOT DEVELOPMENT SRL