Parerea clientilor

Parerea clientilor

Domnul Daniel Dobre, prin felul lui de a fi, de a vorbi, de a prezenta, transforma toata aceasta activitate de vanzare – cumparare intr-o adevarata poveste, intr-o feerie de culori si trairi ce nu poate fi descrisa prin cuvinte. Consider ca nu s-au inventat aceste cuvinte ce pot sa spuna povestea “Daniel Dobre”.
Eu il cunosc pe Domnul Daniel Dobre din ambele parti: mi-a vandut o casa si mi-a oferit una noua, exact asa cum mi-am droit si cum am visat. Vorbeste atat de frumos de aceasta activitate, incat te indragosteti imediat si ai impresia ca este cea mia frumoasa activitate pe care o poti face in viata ta. Se apropie de oameni, incearca sa ii cunoasca, sa vada exact cine sunt si ce vise au, care sunt placerile, hobby-urile si doar mai apoi isi incepe munca de teren. Ore intregi cauta sa vada ce anume exista pe piata, astfel incat sa iti prezinte acea locuinta care se potriveste cel mai bine cu povestea vietii tale, acea locuinta pe care mai apoi sa o poti numi “casa”, casa ce iti ofera caldura si bucuria de a reveni mereu si mereu dupa o zi plina de stress. Multumesc Daniel Dobre pentru toata aceasta poveste de 2015, poveste ce a inceput cu vanzarea unei case si achizitionarea uneia noi intr-un an in care eram convinsa ca nu se va putea nimic face. Mi-ati oferit linistea serilor petrecute in caminul cel nou. Doriti o noua poveste, apelati cu incredere la Domnul Daniel Dobre si o veti putea avea in realitate.
Va recomand tuturor cu cea mai mare caldura.


Oana Vajkovszki
Vanzator casa Otopeni
Cumparator casa Otopeni

 

Daniel Dobre este agentul imobiliar care ne-a ajutat sa avem casa visurilor noastre. Lucrurile au mers fara probleme, Daniel ne-a ajutat la fiecare pas. La inceput ma gandeam ca or sa fie foarte multe lucruri de rezolvat si o sa-mi ocupe foarte mult timp, nervi  si bani. Totul a  mers usor, in mare parte si datorita lui Daniel.

Il recomandam cu caldura.
Multumim, Daniel! 

Florin si Carmen Chivu
Cumparatori apartament 4 camere Titan

 

Multumim Domnule Dobre pentru profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada pe parcursul colaborarii cu noi! Suntem incantati ca acum suntem ACASA. Va dorim mult success in tot ceea ce faceti si va asteptam oricand pe la noi! 

Alma si Lucian Calota
Cumparatori apartament 3 camere Titan

 

Profesionistul Daniel Dobre este coechipierul pe care-l cauti, nu doar un simplu agent de vanzari imobiliare caruia ii semnezi un contract de comisionare si vezi ce se intampla in trei luni...Gresit! Nu acesta este el! Este un profesionist care te invata, fara sa iti dai seama ca i-ai fost ucenic, cu blandete ce acordeaza cerintelor tale reale in concurs cu cele ale pietii, ce cu fermitate se tine de un plan in care exista in mod nediscutabil atat de multe variante de back-up incat ai putea dormi linistit ca-si poate face singur treaba fara ca tu sa stii!
Daniel, felicitarile mele si multumirile mele ca esti!

Corina Tanasescu
Cumparator apartament 3 camere Barbu Vacarescu
Vanzator apartament 4 camere Izvorul Rece

 

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil ne-a determinat sa cautam un apartament mai spatios, mai plin de viata, un loc unde sa ne simtim cu adevarat acasa.
Dupa multe luni de cautari ne-a suras norocul, iar numele lui a fost Daniel Dobre.
Cu ajutorul lui Daniel lucrurile au mers ca pe roate, iar in final casa mult visata a devenit realitate.
Cireasa de pe tort a fost faptul ca intr-o perioada in care piata nu era chiar favorabila, am reusit si vanzarea apartamentului vechi in conditiile pe care ni le-am dorit. 
Toate, cu ajutorul lui Daniel, un agent imobiliar care pune suflet in tot ceea ce intreprinde.
Il recomandam cu mare placere tuturor celor care se afla in cautarea un camin cald si primitor!


Ina si Rares Balta
Cumparatori apartament 4 camere Titan
Vanzatori apartament 3 camere Drumul Taberei

 

Am avut placerea de a colabora cu dl. Dobre in vara anului 2013, cand ne-am cumparat un apartament in complexul Edenia Titan. Daca aveti nevoie de un adevarat profesionist, care sa va indrume si sa va ajute in alegerea unui camin, vi-l recomand cu caldura.
Merci Daniel!

Florin IONITA
Cumparator apartament 2 camere Titan