Terenul pe care vei ridica CASA TA. In Pantelimon

Pantelimon - oras, Pantelimon

Oferta a fost vanduta/inchiriata


Caracteristici

 • Zona: Pantelimon - oras
 • Suprafata: 420 mp
 • Fronturi: 1
 • Localizare: Intravilan
 • Deschidere: 14 ml
 • Tip teren: Construibil

Dotari

 • Acces Utilitati: Pe Teren
 • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
 • Strazi Teren: Asfaltate
 • Teren Pretabil: Case / vile
 • Urbanism: Certificat de urbanism PUZ
 • Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Cablu TV
 • Vecinatati Spatii: Scoala/gradinita

Cred ca atunci cand incepi sa cauti ACEL teren pe care vei ridica viitoarea TA CASA, acea CASA la care ai visat mereu, te uiti cu grija "in buzunar" si constati cu tristete ca fiecare anunt pe care il gasesti, ori depaseste cu mult "grosimea" buzunarului tau, ori cuprinde o suita de neajunsuri. Cum suna aceste neajunsuri ?
-"utilitati in zona"; adica ai de asteptat pana te mai combini cu 5-6 vecini si vei avea si tu curent sau gaze;
-"drum in curs de edificare"; adica ori zbori pana acasa, ori sapi un tunel;
-"zona in dezvoltare"; asta de obicei inseamna ca mai este ridicata o casa in zona, dar nu sta nimeni inca in ea;
-"oportunitate de investitie"; teren pe care multi ani de aici inainte vor paste oile;
-"deschidere la drum secundar"; in principiu, ori e un lot desprins dintr-unul mai mare si ti-a lasat si tie 3 m sa poti ajunge acasa, ori e intre alte doua case, de intri ca prin tunel.
Si atunci incepi sa te intrebi daca vei reusi sa gasesti vreodata ceva pe care sa poti construi FRUMOASA CASA pe care tu si familia ta o visati te atat de mult timp!
Dar acum ai ajuns la acest anunt. Timid, citesti detaliile acestei oferte si te pregatesti moral, pentru inca o oferta precum cele de mai sus....SURPRIZA! Aici ....e locul unde tu vei fi curand ...acasa!
Hai sa-ti povestesc despre el.
Terenul are 420 mp suprafata. Curati. Adica nu 420 din care nu stiu cat drum de servitute, inca ceva cu retragere si alte balarii. 420 mp, ai tai, sa-ti faci casa si gradina pe ei. Si o deschidere la STRADA PRINCIPALA de 14 ml. O forma dreptunghiulara, sa-ti poti face o casa omeneasca si sa ai si loc de ce mai vrei tu prin curte.
Apoi, cum am spus deja mai sus, este situat la strada principala. Nu te astepta sa fie Bulevardul Unirii si nici Calea Victoriei, dar este o strada lata, de 9 ml, pietruita bine(in sensul ca nu ramai nici vara nici iarna cu masina-n drum), o strada plina de case. Si cu asfaltul destul de aproape. 
Din punct de vedere urbanistic, poti ridica o casa de parter si etaj. Nu poti face palat, ai POT 30% si CUT 0,6. cu inaltimea la cornisa de 6 m. Partea buna e ca nici vecinii nu-si pot face palate, asa ca te vei simti ca un om normal, intre oameni normali.
Utilitati. Ei bine utilitati nu sunt. Glumesc, nu sunt la tine in teren, dar sunt fix in fata portii. :) Va trebui doar sa te bransezi la retelele de apa, canal, gaze si electricitate. Si la RDS. Nu trebui aduse de la sute de metri, nu trebuie sa gasesti cunostinte printre sefii retelelor de distributie, nu vei da spagi sa le poti avea.
Vecini. Exista. Pe partea stanga a strazi e plin de case, nu gasesti un teren liber. Pe dreapta, unde e si terenul tau, mai sunt terenuri libere, dar si case construite. Crede-ma pe cuvant, de vecini nu duci lipsa. Si o sa-i cunosti, sunt oameni buni, de calitate.
Acces la mijloacele de transport in comun. Pai aici situatia e "asa si-asa". Adica ai de mers cam vreo 7-8 minute pe jos, pana la capatul autobuzelor 404(RATB) si 547(maxi taxi). Recunosc ca vara e fain, dar iarna s-ar putea sa-ti inghete putin nasul. Dar...viata la casa necesita si sacrificii! 
Ziceam mai sus de asfalt. Care nu e prin fata casei. Dar ai un drum lat, extrem de bine intretinut, pietruit si care se continua cu unul betonat pana la cel astfaltat. Probabil, in urmatorii ani si aceasta strada va fi asfaltata. Previziunile mele sunt ca la urmatoarele alegeri. Ca la cele trecute, au tras apa si canalizare si au asfaltat strazile din jur unde deja erau trase utilitatile. Pana cumperi tu tererenul, pana iei autorizatii, pana construiesti...e posibil sa nu stai mai mult de un an fara asfalt. Si intre timp, nu vei suferi prea tare, drumul e decent.
Tot la capitolul avantaje, as mentiona faptul ca iti vei putea face abonament la laptaria de la Ferma Animalelor. Laptele este mai ieftin si mai bun decat cel din comert, asa ca merita. :)
Si despre cumparaturi....pana acasa treci pe langa un Mega Image, piata si vreo doua Shop&Go. Carmangerie, cofetarie, farmacie, pizzerie. O sala noua de sport s-a deschis in apropiere, asa ca daca iti place "sa tragi de fiare", sala e situata intr-un spatiu vitrat la etajul doi. Asta inseamna vedere panoramica in zona de case, asa ca poti alerga pe banda privind cum soarele apune peste oras. E faina senzatia, sau cel putin asa am auzit de la un prieten, ca eu nu merg la sala.... :)
Cam atat am avut de spus despre teren. Partea cu "ieftin si bun" nu ti-o mai spun, asta poti sa vezi si singur. Ca stii preturile si ce terenuri ai avea ca alternativa. Nu stiu daca e cel mai bun din lume...dar cred cu tarie ca e cel mai bun din zona! Si mai cred ca o sa-ti placa sa ai casa aici!

Localizare pe harta

>
0742893157